08112011MATÍ

10 eixos estratègics que recullen més de 560 compromisos, és el que es recull al Pla de Mandat de l’ajuntament de Mataró. Un document elaborat pel govern municipal que pretén ser un compromís explícit amb la ciutadania i que s’anirà veient reflectit i desenvolupat en els plans d’actuació municipal des d’ara al 2015. L’alcalde Joan Mora insisteix en què la reactivació econòmica, la davallada de l’atur i garantir els serveis socials són la prioritat per als nacionalistes.


Els veïns del carrer Santiago Rusiñol i la Plaça Colòmbia entreguen 1500 signatures a l’ajuntament per demanar solucions a conductes incíviques que asseguren patir a la zona. Aquests veïns de Rocafonda s’han acostat aquesta setmana fins a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, acompanyats del grup municipal del PP, per entrar per registre les firmes que han aconseguit en suport a la causa.


Presentar les noves tendències en perruqueria, estètica i roba interior. Aquest és l’objectiu de la desfilada que ha organitzat el Gremi de Perruquers de Mataró el proper cap de setmana.


Cultura,

La temporada ha estat bona malgrat la irregularitat que ha marcat bona part de les actuacions dels Capgrossos. És el balanç que va fer ahir al migdia el cap de colla Lluís Feliu, durant una entrevista a l’informatiu migdia.


Esports,

El Club Esportiu Mataró necessita equilibrar la plantilla per tenir opcions de lluitar pels primers llocs de la Segona Catalana. Així ho creu el seu tècnic, Juan Moscoso, que troba a faltar recursos defensius. El Mataró ha perdut aquest cap de setmana contra el Badalona Sud després de sis victòries seguides.

Fecha de publicación: 2011-11-08 02:16:32
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: