071111vespre

10 eixos estratègics que recullen més de 560 compromisos, és el que es recull al Pla de Mandat de l’ajuntament de Mataró. Un document elaborat pel govern municipal que pretén ser un compromís explícit amb la ciutadania i que s’anirà veient reflectit i desenvolupat en els plans d’actuació municipal des d’ara al 2015.
L’alcalde Joan Mora insisteix en què la reactivació econòmica, la davallada de l’atur i garantir els serveis socials són la prioritat per als nacionalistes.

Els veïns del carrer Santiago Rusiñol i la Plaça Colòmbia entreguen 1500 signatures a l’ajuntament per demanar solucions a conductes incíviques que asseguren patir a la zona. Aquests veïns de Rocafonda s’han acostat aquesta setmana fins a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, acompanyats del grup municipal del PP, per entrar per registre les firmes que han aconseguit en suport a la causa.

300 treballadors més han perdut la seva feina durant els darrers 30 dies. D’aquesta manera, la xifra total d’aturats a Mataró ha arribat als 13.867 efectius a final del mes d’octubre. Al conjunt de la comarca la xifra de desocupats se situa en les 38.094 treballadors. A hores d’ara, l’atur frega el seu màxim històric a l’Estat Espanyol amb més de 5milions d’aturats.

El PSC es torna a qüestionar perquè el govern es nega a compensar l’obligada pujada de l’IBI amb una rebaixa de la brossa. El cap del grup municipal socialista, Joan Antoni Baron, va explicar l’ajuntament ingressarà fins a 4 milions i mig més d’euros i va afegir que Convergència i Unió no ha explicat perquè serviran.

Els ajuntaments han de poder actuar de manera preventiva davant els desnonaments. El cap del grup municipal d’ICV-EUiA Esteve Martínez assegura que la seva formació està pendent de presentar una proposta sobre els desnonaments que ja és efectiva en alguns ajuntaments de Catalunya.

Cultura,


Punt i final a la quinzena temporada de la colla castellera dels Capgrossos de Mataró. Un final passat per aigua que ahir, va impedir que es celebrés la darrera diada de l’any. El final de la temporada porta, també, l’adéu de Lluís Feliu com a cap de colla.
Lluis Feliu fa balanç d’aquesta temporada

Esports,

El Club Esportiu Mataró necessita equilibrar la plantilla per tenir opcions de lluitar pels primers llocs de la Segona Catalana. Així ho creu el seu tècnic, Juan Moscoso, que troba a faltar recursos ofensius.

Fecha de publicación: 2011-11-07 12:52:52
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:58 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: