09112011MIGDIA

El Banco Popular haurà de tornar a un client 6.000€ després que una sentència del Jutjat de Primera Instància hagi declarat nul un contracte per un swap que va fer signar al client. Es tracta d’un producte financer que congela el tipus d’interès que es paga amb l’hipoteca en el 4% i que impedeix beneficiar-se de les rebaixes de l’euríbor.


El PP condiciona el seu suport a l’aprovació definitiva de les ordenances. Els populars pretenen que els impostos es mantinguin tal com estan o fins i tot que puguin rebaixar-se en la mesura del possible i a banda de l’obligat augment de l’IBI.


El candidat d’ICV-EUiA, Joan Coscubiela, considera que cal “desemmascarar” Convergència i Unió, a qui acusa d’estar “intentant amagar” que és “còmplice de les polítiques especulatives”. Pel líder ecosocialista, els nacionalistes han afavorit l’especulació perquè han contribuït a rebaixar els impostos als més rics i ha afavorit lobbies com constructores concessionàries d’autopistes.


Somescola.cat assegura que si no es dóna suport a l’escola en català no hi haurà cohesió a Catalunya. Des de l’organització treballen per donar suport a l’escola catalana i al model de la immersió lingüística.


Cultura,

Un treball sobre l’ensenyament a Mataró durant la primera meitat del segle XIX, de Montserrat Gurrera i Lluch, guanya la 53ena edició del Premi Iluro de Monografia Històrica. El jurat d’aquest certamen convocat per Caixa Laietana ha atorgat el guardó a aquesta mataronina.


Esports,

Una gran efectivitat en atac després d’arribar a la línia de 22. El Rugby Mataró millora el seu rendiment en aquest apartat del joc i, precisament gràcies a aquest fet, els mataronins van superar el Viladecans en el darrer partit de lliga disputat al Municipal del Camí del Mig.

Fecha de publicación: 2011-11-09 07:56:38
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: