041111vespre

El tren orbital que ha d’unir Mataró amb Vilanova per l’interior, sense passar per Barcelona, queda guardat en un calaix fins que hi hagi finançament per tirar-lo endavant. Així ho ha confirmat des de la capital del Maresme el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.

Procter & Gamble, l’empresa que produeix detergents líquids com Ariel, estrena una nova línia de producció i duplica la capacitat de producció que té a la seva planta de Mataró. Amb aquesta ampliació l’empresa incrementa els seus treballadors ara genera 300 llocs de treball directes.

Tret de sortida a la campanya per les eleccions del 20 de novembre. Els partits mataronins han celebrat aquesta nit passada, d’una manera o altra, aquest inici de la cursa electoral pels comicis al Congrés i al Senat.

Cultura,
Tornen les nits de jazz que organitza la Big Sam Hal•ler Quartet. Una nova cita amb aquest estil musical que cada dia guanya més adeptes. El proper dia 10 arriba al casal de la nova aliança Mikkel Plug Quartet.

Esports,
El Mataró Quadis de waterpolo prepara una defensa zonal, agressiva i amb ajudes a la boia, per fer front a l’Atlètic Barceloneta. El campió de les últimes sis lligues ha perdut potencial, però continua sent el màxim favorit al títol.

Fecha de publicación: 2011-11-04 14:00:29
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.81 MB | 29:45 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: