04112011MATÍ

Tret de sortida a la campanya per les eleccions del 20 de novembre. Els partits mataronins han celebrat aquesta nit passada, d’una manera o altra, aquest inici de la cursa electoral pels comicis al Congrés i al Senat.


Arriba al Maresme la parella de turistes que visitaran els dies 3, 4 i 5 de novembre les destinacions, establiments i llocs reconeguts amb el segell de qualitat turística de la comarca. Un reconeixement que s’atorga a les empeses i serveis turístics que apliquen criteris de qualitat en l’atenció als visitants.


Sant Josep obre una cripta trobada al subsòl de la parròquia. Nínxols i diverses tombes és el que composen l’espai rehabilitat per la comunitat de Sant Josep amb ajuda del bisbat de Barcelona.


Cultura,

El president del jurat del Premi Iluro, Antoni Pladevall, reconeix la gran qualitat dels sis treballs que opten al guardó. El Premi de monografia històrica promogut per Caixa Laietana es lliurarà el proper 8 de novembre a l’Ateneu de Caixa Laietana.


Esports,

El Joventut Handbol Mataró ha guanyat els darrers dos partits de lliga, però continua mostrant símptomes de debilitat defensiva. Els mataronins encaixen massa gols i no acaben de consolidar el sistema que els permeti ser més sòlids. Sergi Rodríguez és un dels jugadors del Joventut. Després de la victòria per 35 a 36 a la pista del Gavà, els mataronins reben aquest dissabte l’OAR Gràcia de Sabadell.

Fecha de publicación: 2011-11-04 03:18:40
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: