031111vespre

Aprovades inicialment les ordenances fiscals pel 2012 gràcies al vot de qualitat de l’alcalde, Joan Mora. La proposta del govern ha rebut el suport del PP i l’han rebutjada PSC, PxC i ICV. La CUP s’ha abstingut. Per tant, i pendent de l’aprovació definitiva, el rebut mitjà d’un mataroní que pagui impost sobre els vehicles, IBI, brossa i cementiri s’incrementarà una mitjana de 85 euros respecte aquest 2011.

Arriba al Maresme la parella de turistes que visitaran els dies 3, 4 i 5 de novembre les destinacions, establiments i llocs reconeguts amb el segell de qualitat turística de la comarca.
Un reconeixement que s’atorga a les empreses i serveis turístics que apliquen criteris de qualitat en l’atenció als visitants

Sant Josep obre una cripta trobada al subsòl de la parròquia. Nínxols i diverses tombes és el que composen l’espai rehabilitat per la comunitat de Sant Josep amb ajuda del bisbat de Barcelona.

El president del jurat del Premi Iluro, Antoni Pladevall, reconeix la gran qualitat dels sis treballs que opten al guardó. El Premi de monografia històrica promogut per Caixa Laietana es lliurarà el proper 8 de novembre a l’Ateneu de Caixa Laietana.

Cultura,
La productora mataronina Clack presenta definitivament el documental dels 15 anys dels Capgrossos. Amb el producte acabat els impulsors del projecte asseguren que l’objectiu d’aquest documental és basa en tres eixos: informar, entretenir i emocionar.
Jordi Rovira és co-director del documental.


Esports,

El Joventut Handbol Mataró ha guanyat els darrers dos partits de lliga, però continua mostrant símptomes de debilitat defensiva. Els mataronins encaixen massa gols i no acaben de consolidar el sistema que els permeti ser més sòlids. Sergi Rodríguez és un dels jugadors del Joventut.

Fecha de publicación: 2011-11-03 14:16:50
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:02 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: