03112011MATÍ

Aprovades inicialment les ordenances fiscals pel 2012 gràcies al vot de qualitat de l’alcalde, Joan Mora. La proposta del govern ha rebut el suport del PP i l’han rebutjada PSC, PxC i ICV. La CUP s’ha abstingut. Per tant, i pendent de l’aprovació definitiva, el rebut mitjà d’un mataroní que pagui impost sobre els vehicles, IBI, brossa i cementiri s’incrementarà una mitjana de 85 euros respecte aquest 2011.


Mataró demanarà a RENFE que millori el manteniment i la neteja dels trens de la xarxa de rodalies. Els 27 regidors han donat suport a la proposta que ha presentat el PP després de rebre, asseguren, queixes d’usuaris. Segons els populars, aquestes queixes parlen de seients trencats, bruts o estripats.


Neix LaMosqueta Apps, una nova aplicació infantil basada en les activitats del portal de la Fundació el Maresme LaMosqueta.cat. Aquesta nova aplicació per Ipad és el primer projecte desenvolupat per Dolores Entertainment conjuntament amb la Fundació el Maresme.


Conscienciar i mentalitzar a la població de la importància de tenir cura del medi ambient.
Aquest és l’objectiu de la tercera edició de la festa del Medi Ambient que organitza l’Associació de Veïns de la Via Europa Nou Parc Central.


Cultura,

La productora mataronina Clack presenta definitivament el documental dels 15 anys dels Capgrossos. Amb el producte acabat els impulsors del projecte asseguren que l’objectiu d’aquest documental és basa en tres eixos: informar, entretenir i emocionar.


Esports,

El Platges de Mataró perd un dels jugadors de l’equip que passava per un moment de forma més dolç. Ignasi Ariño marxa a Dublín per qüestions d’estudis després d’anotar el punt que va donar la victòria als mataronins a la pista del Vic. La baixa d’Ariño s’afegeix als lesionats que encara no s’han recuperat; Rafa González, Sergi Ventura i Guillem Guerrero.

Fecha de publicación: 2011-11-03 03:16:15
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: