021111migdia

El ple ha d’aprovar inicialment les ordenances, taxes i preus públics pel 2012 aquest vespre. El govern municipal presenta una proposta en què congela la majoria de tributs per compensar l’obligada pujada del 32% de l’IBI.

La nacionalista Olga Ortiz prendrà possessió del càrrec de regidora durant el ple d’aquesta tarda. També es donarà compte de la reorganització del cartipàs, unes modificacions en la delegació de competències que és efectiva des d’aquest dilluns.

Neix LaMosqueta Apps, una nova aplicació infantil basada en les activitats del portal de la Fundació el Maresme LaMosqueta.cat. Aquesta nova aplicació per Ipad és el primer projecte desenvolupat per Dolores Entertainment conjuntament amb la Fundació el Maresme.

Cultura,
Els Capgrossos de Mataró descarreguen el 3 i el 4 de 9 amb folre i el 2 de 8 folrat a la Diada de Tots Sants a Vilafranca del Penedès. Finalment els blaus van descartar intentar la torre de nou amb folre i manilles, el castell de gamma extra descarregat en aquesta mateixa cita l’any passat.

Esports,
El Platges de Mataró perd un dels jugadors de l’equip que passava per un moment de forma més dolç. Ignasi Ariño marxa a Dublín per qüestions d’estudis després d’anotar el punt que va donar la victòria als mataronins a la pista del Vic.

Fecha de publicación: 2011-11-02 09:15:18
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:55 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: