02112011MATÍ


El ple ha d’aprovar inicialment les ordenances, taxes i preus públics pel 2012 aquest vespre. El govern municipal presenta una proposta en la què s’apuja l’IBI un 32% però la resta de tributs es congelen.


Una aprovació que sembla que es podrà portar a terme per la predisposició de tots els grups municipals a recolzar la proposta. Cap dels partits tanca la porta a donar el seu suport al plantejament que el govern ha posat sobre la taula.


Un ple en el què també es donarà compte del canvi de carteres d’alguns dels regidors com a conseqüència de la marxa de Marcel Martínez. Un canvi que amb la signatura de l’alcalde Joan Mora es va fer efectiu el dia 31 d’octubre.


Els cementiris registren un elevat volum de visites que no es concentren només en el dia de Tots Sants. Les previsions es confirmen i el fet que la festivitat hagi caigut entre setmana i la  flexibilitat en els horaris dels cementiris ha estat garantia que les visites quedessin distribuïdes en els dies anteriors.


Els panellets més clàssics continuen triomfant a les taules dels mataronins per la diada de tots Sants. Així ho han confirmat a Mataró Ràdio les pastisseries consultades. D’altra banda, la crisi econòmica i la bonança meteorològica ha afectat aquest any a la venda de castanyes i moniatos. El sector coincideix, un cop més, amb la recessió, que enguany ha obligat a frenar els preus.


Cultura,

Els Capgrossos de Mataró descarreguen el 3 i el 4 de 9 amb folre i el  de 8 folrat a la Diada de Tots Sants a Vilafranca del Penedès. Finalment els blaus van descartar intentar la torre de nou amb folre i manilles, el castell de gamma extra descarregat en aquesta mateixa cita l’any passat.


Esports,

El Club Esportiu Mataró signarà una gran segona volta i podria superar, fins i tot, els registres que està marcant durant aquest primer tram de campionat. El tècnic local, Juan Moscoso, es mostra molt optimista amb el creixement de l’equip.

Fecha de publicación: 2011-11-02 03:11:05
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: