311011migdia

Augmenten les incineracions en els últims anys i un 40% dels difunts opten per la incineració. Més de 20mil persones visitaran per Tots Sants els dos cementiris de la ciutat.


El mercat de la flor i la planta de catalunya calcula que aquest any la venda del tradicional crisantem caurà un deu per cent. Amb laugment de la demanda de roses o gladiols, però, confien que ho podran compensar.


El Partit Popular enveja la taxa d’atur juvenil de països més avançats, com Alemanya, i assegura que Espanya podria millorar, en aquest sentit, amb un bon govern a La Moncloa. Els populars mataronins van organitzar dissabte una roda de premsa per parlar sobre l’atur juvenil.


L’empresa Dolores Entretainment, nascuda a la incubadora del Tecnocampus, es converteix en proveïdora oficial de TV3. Es tracta d’una companyia que es dedica a la creació de videojocs i aplicacions per smartphones.


Cultura,
Els capgrossos fan una crida a una assistència massiva a l’assaig d’avui. Si aconsegueixen reunir més de 300 persones, demà els blaus podrien tornar a intentar la torre de 9 amb folre i manilles a Vilafranca, coincidint amb el primer aniversari de la consecució d’aquesta fita que els va convertir en colla de gamma extra.


Esports,
Cap de setmana rodó pel Club Esportiu Mataró. El primer equip guanya el sisè partit consecutiu i demostra que la ratxa de bons resultats no és flor d’un estiu. El juvenil, per la seva part, sorprèn el Girona a domicili i suma tres punts fonamentals en la seva lluita per la permanència.

Fecha de publicación: 2011-10-31 09:08:48
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:54 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: