311011matí

El Partit Popular enveja la taxa d’atur juvenil de països més avançats, com Alemanya, i assegura que Espanya podria millorar, en aquest sentit, amb un bon govern a La Moncloa.
Els populars mataronins van organitzar dissabte una roda de premsa per parlar sobre l’atur juvenil.

Els catalans hem de deixar enrere pors atàviques i lluitar per la independència.
Ho va dir divendres al vespre, el cantautor Lluís Llach, durant l’acte constituent de l’Assemblea Nacional de Catalunya al Maresme.
 

Una veu en favor dels municipis, que els escolti i els tingui en compte.
Aquesta és la funció que té el nou consell d’alcaldes constituït aquesta setmana. L’estatut d’autonomia de Catalunya preveia en els seus articles la creació d’aquest òrgan, de caràcter consultiu.


Cultura,
Càritas Interparroquial i el tenor mataroní, Josep Fadó, han aconseguit  quadrar les agendes. El 3 de desembre, el tenor torna a casa.
Serà la nova edició anual del concert solidari que cada any organitza Càrites. Mataró comptarà amb la presència d’unes de les veus més internacionals nascudes a la ciutat.


Esports,
Jornada rodona pel Club Esportiu Mataró. El primer equip enllaça la sisena victòria consecutiva i el juvenil guanya al camp del tercer classificat de la Divisió d’Honor.
Els de Juan Moscoso superen la Penya Barcelonista Anguera per 0 a 2, i els nois d’Abel Mourelo el Girona per idèntic resultat.

Fecha de publicación: 2011-10-31 04:44:33
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:56 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: