281011migdia

Mataró commemora el 163è aniversari de l’arribada del primer tren de la península. Aquest migdia s’ha fet la tradicional ofrena floral al monument a Miquel Biada, impulsor d’aquest primer tren.


Mig milió de vehicles sortiran aquesta tarda de l’àrea metropolitana de Barcelona pel pont de Tots Sants. Una operació sortida que comença a les 3 d’aquesta tarda. En parlarem amb el responsable de trànsit del Servei Català de Trànsit, Jan Peña.


Generar ocupació, garantir assistència social i els projectes socials. Aquests són les 3 tres prioritats municipal del PSC de cara al 2012. Els socialistes van desenvolupar aquests eixos, que segueixen la seva línia habitual, en un acte a la Nau Cabot i Barba.


Cultura,
La pluja no ha impedit la celebració dels actes de la festa de Sant Simó i manté avui les activitats previstes per celebrar-ho. A l’ermita s’ha celebrat aquest matí una eucaristia i la venda dels tradicionals sabres de brioix s’ha instal•lat sota cobert per no malmetre aquests dolços per la pluja.


Esports,
L’equip juvenil del Mataró torna a la competició, aquest cap de setmana, després de l’aturada de la lliga per compromisos internacionals. Els mataronins visiten demà el camp del Girona, un dels equip més en forma de la Divisió d’Honor.

Fecha de publicación: 2011-10-28 09:52:20
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: