271011vespre

La Direcció General d’Educació Infantil i Primària es proposa reduir el fracàs escolar de primària a la meitat. Així ho ha expressat des de Mataró la directora general d’aquest organisme, que també ha explicat que actualment el fracàs escolar se situa en el 30%.

El secretari  d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castellà, veu viable que el Tecnocampus estreni dues noves titulacions el curs que ve. Així ho va assegurar durant una visita al parc tecnològic del Rengle.

Els ajuntaments de Catalunya disposen des davui dun nou òrgan per fer escoltar la seva veu a les institucions. Aquest matí sha constitut el nou consell de govern locals, una figura que ja contemplava lestatut i que ha de facilitar la interlocució entre el món municipal i el Parlament o la Generalitat.

Cultura,
Òmnium Cultural presenta Quedem, un nou programa lingüístic que és l’evolució del ja existent Parlem-ne. La iniciativa consisteix en una trobada en grup, on hi participen de tres a cinc persones.

Esports,
L’equip femení del Platges de Mataró consolidarà el seu lloc a Copa Catalunya i no patirà per assolir l’objectiu de la temporada: la permanència a la categoria. Així ho assegura el tècnic del conjunt mataroní, César Aneas.

Fecha de publicación: 2011-10-27 13:08:20
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.77 MB | 29:35 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: