261011vespre

El centre de menors de l’Havana, ara reconvertit en Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE), començarà a funcionar la setmana que ve i acollirà nens i nenes entre 4 i 16 anys procedents de famílies desestructurades. El director general de la DGAIA, Josep Lluís Ortuño, i l’alcalde, Joan Mora, van visitar el centre ahir al vespre.

Un centenar d’emprenedors de tot Catalunya participen a la Jornada de Cooperació Empresarial Gettingcontacts que se celebra al TecnoCampus. En aquesta ocasió, la jornada s’ha dirigit a emprenedors que fa relativament poc que han engegat la seva pròpia empresa.

L’hospital de Mataró torna a ser reconegut entre el TOP 20 dels hospitals més eficients de l’estat. El centre del consorci sanitari del Maresme ha estat guardonat a la categoria d’hospitals generals també s’ha reconegut la unitat de neurologia pel tractament que l’hospital de Mataró fa en els casos d’Ictus Cerebrals.

Cultura,
La XXIX (29ena) edició de la Setmana de Música Antiga de Mataró torna a estrènyer-se el cinturó i es presenta amb una reducció del pressupost total del 46%. A més, els músics que interpretaran els clàssics de la música dels segles XVII i XVIII han renunciat al 66% del seu catxé per ser presents en aquesta edició.

Esports,
La plantilla de l’AGD Mataró és prou madura i mentalment forta per passar, olímpicament, de les crítiques que rep l’equip i el tècnic, Joan Carles Vadillo, a través dels comentaris que es poden publicar a les edicions electròniques d’alguns mitjans locals. L’entrenador dels mataronins assegura que aquesta realitat, que arrosseguen des de fa temps, no perjudica la dinàmica de l’equip.

Fecha de publicación: 2011-10-26 13:47:32
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:01 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: