251011migdia

El PSC insisteix en recalcar que el proper 20 de novembre Espanya es juga tenir un govern de dretes que aposta per una economia especulativa i per les retallades; o seguir amb un govern d’esquerres que aposta per l’emprenedoria i els pilars de l’estat del benestar. Els socialistes han presentat aquest matí la campanya electoral.


Els començos apunten un mal començament de la temporada d’hivern. Segons apunta el secretari general de la Unió de Botiguers, Josep Filbà, el primer tram de vendes de la temporada d’hivern ha estat molt fluix per culpa de les temperatures d’estiu que ha fet fins fa pocs dies.


Els valors i l’esport seran els protagonistes demà de la presentació del llibre “Aprender de los campeones”. Una publicació de Pep Marí, cap de psicologia esportiva del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, col•laborador de la revista valors i un dels fundadors del Pla Valors de l’Iluro Hoquei Club.


El projecte d’acollida per a dones nouvingudes “Totes plegades” és distingit amb el Premi Francesc Candel. Aquesta iniciativa l’impulsa la Vocalia de Dones de l’Associació de Veïns de Rocafonda amb el suport de l’Ajuntament.

Cultura,
Gitanos i catalans dues característiques que comparteix un nombrós poble que va arribar a Catalunya fa més de 600 anys. Ara, un documental dirigit per Sicus Carbonell, l’ànima de Sabor de Gràcia, fa un repàs per la memòria històrica de la comunitat gitana, també la de Mataró.


Esports,
L’equip femení del Cub Vòlei Mataró toca fons després de caure a casa, 0 a 3, contra el feble Olot. Les mataronines han perdut els quatre partits de lliga disputats fins ara i necessiten algun revulsiu per canviar de dinàmica.

Fecha de publicación: 2011-10-25 08:32:50
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:54 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: