Latípica calor dels darrers dies perjudica la venda de roba dhivern

Els començos apunten un mal començament de la temporada d’hivern. El primer tram de vendes de la temporada d’hivern ha estat molt fluix per culpa de les temperatures d’estiu que ha fet fins fa pocs dies. Així ho ha assegurat el secretari general de la Unió de Botiguers, Josep Filbà en una entrevista a l’informatiu vespre. Les temperatures més elevades del compte per mitjans del mes d’octubre han impedit que els clients es decidissin a comprar roba d’abric. Filbà explica que els comerciants esperen una millora des d’aquest cap de setmana en què el fred ha començat a arribar. 

En els darrers anys l’estiu s’allarga fins pràcticament el mes d’octubre i fins i tot principis de novembre. La tendència, que es va consolidant, és que moltes persones prefereixin esperar fins a les rebaixes del mes de gener per comprar les peces d’abric. Tot plegat atès que el termini que hi ha entre que comença el fred i l’inici de rebaixes és molt breu.

El sector comercial però té esperança que la temporada remunti. Tal i com explica Filbà cal tenir en compte que la compra de roba està per sobre de la necessitat bàsica i aquí és on hi entra el component de la il•lusió. En moments de dificultat econòmica la compra de roba es manté perquè acaba representant una millora per l’autoestima dels clients.

Fecha de publicación: 2011-10-24 13:13:26
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1 MB | 04:22 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: