24102011MATÍ

La cap de llista del PSC, Carme Chacon, alerta des de Mataró que el PP no ha apostat mai per Catalunya. La ministra de Defensa ha fet una crida a anar a les urnes el proper 20 de novembre ja que, segons considera, Catalunya pot ser decisiva per evitar un govern popular a Madrid.


La cap de llista al senat per CiU, Montserrat Candini, fa una crida al vot útil en clau catalana el proper 20 de novembre. L’actual senadora considera que Catalunya necessita un nou pacte fiscal per sortir de la crisi i això no s’aconseguirà si CiU no és decisiva a Madrid.


Tot a punt pel lliurament de claus dels 78 pisos de lloguer assequible que La Caixa ha construït al Rengle. Es tracta d’habitatges per a joves menors de 35 anys i gent de més de 65.


La regidora de Via Pública, Núria Calpe, explica que en el cas de Marta Gómez s’ha seguit el procediment habitual i aclareix que la notificació no és una multa, sino una proposta de sanció que es pot recórrer. L’ajuntament argumenta que va aplicar l’ordenança de civisme perquè la jove periodista i la seva parella haurien insultat, presumptament, els Mossos durant l’Anada a Ofici.


Cultura,

Una trentena d’entitats han participat aquest diumenge a la Tercera Mostra d’Entitats de Cerdanyola. Aquesta iniciativa té un doble objectiu: d’una banda donar a conèixer la feina feta per cadascuna de les entitats i captar nous associats i, de l’altra, afavorir la interrelació entre les diferents associacions del barri.


Esports,

El Club Esportiu Mataró goleja la Guineueta, 5 a 2, i ja suma cinc victòries consecutives. Uri i Cristian, amb dos gols cadascú, van portar el pes ofensiu d’un equip que no va donar opció al seu rival. El Mataró escala fins la quarta posició amb 15 punts.

Fecha de publicación: 2011-10-24 02:53:52
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: