231011migdia

La cap de llista del PSC, Carme Chacon, alerta des de Mataró que el PP no ha apostat mai per Catalunya. La ministra de Defensa ha fet una crida a anar a les urnes el proper 20 de novembre ja que, segons considera, Catalunya pot ser decisiva per evitar un govern popular a Madrid.

La cap de llista al senat per CiU, Montserrat Candini, fa una crida al vot útil en clau catalana el proper 20 de novembre. L’actual senadora considera que Catalunya necessita un nou pacte fiscal per sortir de la crisi i això no s’aconseguirà si CiU no és decisiva a Madrid. 

Tot a punt pel lliurament de claus dels 78 pisos de lloguer assequible que La Caixa ha construït al Rengle. Es tracta d’habitatges per a joves menors de 35 anys i gent de més de 65. 

La regidora de Via Pública, Núria Calpe, explica que en el cas de Marta Gómez s’ha seguit el procediment habitual i aclareix que la notificació no és una multa, sino una proposta de sanció que es pot recórrer. L’ajuntament argumenta que va aplicar l’ordenança de civisme perquè la jove periodista i la seva parella haurien insultat, presumptament, els Mossos durant l’Anada a Ofici.

Cultura, 

Una trentena d’entitats participen aquest diumenge a la Tercera Mostra d’Entitats de Cerdanyola. Aquesta iniciativa té un doble objectiu: d’una banda donar a conèixer la feina feta per cadascuna de les entitats i captar nous associats i, de l’altra, afavorir la interrelació entre les diferents associacions del barri. 

 

Esports,

Cap de setmana agredolç per l’esport mataroní. El Joventut Hanbol Mataró s’imposa per 34 a 27 a La Salle però l’AGD Club Hoquei Mataró perd davant el Sant Feliu per 1 gol a 5. 

Fecha de publicación: 2011-10-23 11:25:01
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: