22112011migdia

Tot a punt pel lliurament de claus dels 78 pisos de lloguer assequible que La Caixa ha construït al Rengle. Es tracta d’habitatges per a joves menors de 35 anys i gent de més de 65. 

El PSC presenta a Can Palauet un llibret en memòria al desaparegut regidor Oriol Batista. Es tracta d’un recull d’escrits fets per la família, amics i companys de feina que van tenir relació directa amb ell durant la seva vida. 

La regidora de Via Pública, Núria Calpe, explica que en el cas de Marta Gómez s’ha seguit el procediment habitual i aclareix que la notificació no és una multa, sino una proposta de sanció que es pot recórrer. L’ajuntament argumenta que va aplicar l’ordenança de civisme perquè la jove periodista i la seva parella haurien insultat, presumptament, els Mossos durant l’Anada a Ofici.

Cultura, 

El cantem en família arriba aquest diumenge al Teatre Monumental. Una proposta que pretén reunir a familiars i amics per apropar-se al gospel i passar a la vegada una bona estona.

Esports,

El Joventut Handbol Mataró confien en recuperar les bones sensacions en el partit que aquest dissabte juguen a casa contra La Salle Montcada, el segon equip menys golejador de la lliga. L’AGD Club Hoquei Mataró rep també aquest vespre el Sant Feliu en partit de la tercera jornada de lliga. L’equip de Vadillo intentarà sumar la segona victòria a casa d’aquesta temporada. 

Fecha de publicación: 2011-10-22 08:28:59
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.68 MB | 29:12 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: