211011vespre

Els partits mataronins celebren l’anunci d’ETA, que ha posat punt i final de manera definitiva a la seva activitat armada després de més de 35 anys de terrorisme i més de 800 víctimes. Totes les formacions han destacat que és un dia històric i que ara cal molt de diàleg per continuar el procés i arribar a la pau definitiva al País Basc.


Mataró i el Maresme han patit la presència d’ETA sobretot durant l’existència del Comando Barcelona, desarticulat ara fa 10 anys. La banda terrorista va assassinar l’exministre Ernest Lluch, nascut a Vilassar de Mar, i pocs mesos després, amb la desarticulació del comando, es va saber que ETA estava planejant un atemptat a Mataró Parc.


El PSC dedica el llibret d’aquest any al desaparegut regidor Oriol Batista, mort el desembre de l’any passat víctima d’un càncer. La presentació es fa aquest vespre a Can Palauet. Hi anirem de la mà d’Alba Garcia.


Cultura,
El director teatral Moisès Maicas, il•lusionat per les dues nominacions del seu muntatge “cadira” als premis Butaca. Maicas reconeix que el reguitzell de nominacions que han rebut diversos espectacles i actors mataronins en aquesta edició són el fruit d’un llarg i rigorós treball que es fa a les escoles de teatre de la ciutat.


Esports,
El Mataró Quadis de waterpolo supera el Mediterrani, 8 a 6, en un partit molt treballat, i suma la segona victòria consecutiva a casa en aquest inici de lliga. Árpád Babay, amb tres gols, va liderar l’ofensiva del conjunt mataroní.

Fecha de publicación: 2011-10-21 13:04:02
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.83 MB | 29:51 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: