211011octubre

Els partits mataronins celebren l’anunci d’ETA, que ha posat punt i final de manera definitiva a la seva activitat armada després de més de 35 anys de terrorisme i més de 800 víctimes. Totes les formacions han destacat que és un dia històric i que ara cal molt de diàleg per continuar el procés i arribar a la pau definitiva al País Basc.


L’ajuntament acatarà la sentència que l’obliga a d’autoritzar la llicència per instal•lar dos forns crematoris al Tanatori de Mataró. Per tant, Cabré Junqueras podrà continuar els tràmits per construir aquests dos forns de titularitat privada.


El model d’educació de Catalunya  és un referent d’èxit i per això incomoda. D’aquesta manera defensa el psicopedagog de la UOC i UB, Llorenç Andreu, el model d’immersió lingüística a les aules catalanes. En una conferència emmarcada en els actes de l’edició 2011 del Correllengua a la ciutat.


Aigües de Mataró repara les avaries del servei d’aigua que es van produir en diversos carrers de la ciutat. La reparació de les avaries van obligar a tallar el subministrament.
 

Cultura,
El director teatral Moisès Maicas rep emocionat i il•lusionat les dues nominacions que ha rebut el seu muntatge “cadira” als premis Butaca que s’entreguen el mes que ve. Maicas reconeix que el reguitzell de nominacions que han rebut diversos espectacles i actors mataronins en aquesta edició són el fruit d’un llarg i rigorós treball que es fa a les escoles de teatre de Mataró des de fa molts anys.


Esports,
El Mataró Quadis de waterpolo supera el Mediterrani, 8 a 6, en un partit molt treballat, i suma la segona victòria consecutiva a casa en aquest inici de lliga. Árpád Babay, amb tres gols, va liderar l’ofensiva del conjunt mataroní.

Fecha de publicación: 2011-10-21 09:41:46
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.84 MB | 29:54 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: