21102011MATÍ

L’ajuntament acatarà la sentència que l’obliga a d’autoritzar la llicència per instal•lar dos forns crematoris al Tanatori de Mataró. Per tant, Cabré Junqueras podrà continuar els tràmits per construir aquests dos forns de titularitat privada.


El model d’educació de Catalunya  és un referent d’èxit i per això incomoda. D’aquesta manera defensa el psicopedagog de la UOC i UB, Llorenç Andreu, el model d’immersió lingüística a les aules catalanes. En una conferència emmarcada en els actes de l’edició 2011 del Correllengua a la ciutat.


LAjuntament multa una periodista del Tot Mataró que cobria l’Anada a Ofici de Les Santes i el seu company perquè suposadament haurien insultat els agents anti-avalots dels Mossos d’Esquadra. Els joves, que ja van denunciar els Mossos per vexació, neguen rotundament aquesta versió dels fets.


Aigües de Mataró repara les avaries del servei d’aigua que es van produir en diversos carrers de la ciutat. La reparació de les avaries van obligar a tallar el subministrament.
 

Cultura,

Aquesta tarda es presenta a Mataró “Dones invisibles” obra de la doctora Maria Lluïsa Latorre. L’autora rescata a una cinquantena de dones de tots els temps que van fer grans coses, van crear i innovar en èpoques en les que les dones tenien prohibit estudiar, saber llegir o escriure. Latorre explica els motius que l’han portat a escriure aquest volum.


Esports,

El Mataró Quadis de waterpolo supera el Mediterrani, 8 a 6, en un partit molt treballat, i suma la segona victòria consecutiva a casa en aquest inici de lliga. Árpád Babay, amb tres gols, va liderar l’ofensiva del conjunt mataroní.

Fecha de publicación: 2011-10-21 03:14:28
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: