201011vespre

L’ajuntament acatarà la sentència que l’obliga a autoritzar la llicència per instal•lar dos forns crematoris al Tanatori de Mataró.
Per tant, Cabré Junqueras podrà continuar els tràmits per construir aquests dos forns de titularitat privada.
Escoltem la regidora de llicències, Montserrat Rodríguez.

Tall 36809rodríguez_montseBUTLLETI

Les universitats, com les del Tecnocampus, són la formula per sortir de la crisi. Així ho ha assegurat el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez que va ser ahir a Mataró per impartir la conferència "Universitat, territori i economia".

LAjuntament multa una periodista del Tot Mataró que cobria l’Anada a Ofici de Les Santes i el seu company perquè suposadament haurien insultat els agents anti-avalots dels Mossos d’Esquadra. Els joves, que ja van denunciar els Mossos per vexació, neguen rotundament aquesta versió dels fets.

Aigües de Mataró repara les avaries del servei d’aigua que es van produir ahir en diversos carrers de la ciutat
La reparació de les avaries van obligar a tallar el subministrament fins a mitja tarda

Cultura,
La doctora Maria Lluïsa Latorre presenta el llibre “Dones invisibles”. L’autora rescata a una cinquantena de dones de tots els temps que van fer grans coses, van crear i innovar com cap home ho havia fet fins aleshores.

Esports,
El Joventut Handbol Mataró té un problema defensiu evident. Les característiques de la plantilla actual han propiciat un canvi de sistema. Els mataronins aposten pel 5:1, deixant en un segon terme el tradicional 6:0. L’equip encara no ha consolidat aquesta transició defensiva i en pateix les conseqüències.

Fecha de publicación: 2011-10-20 13:00:46
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.84 MB | 29:53 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: