201011migdia

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya obliga lAjuntament de Mataró a tramitar la llicència dun tanatori perquè pugui instal•lar dos forns crematoris.
La sentència tomba els arguments del consistori, que va denegar el permís al•legant que la incineració és una competència "exclusivament municipal".


Les universitats, com les del Tecnocampus, són la formula per sortir de la crisi. Així ho ha assegurat el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez que va ser ahir a Mataró per impartir la conferència "Universitat, territori i economia".


LAjuntament multa una periodista del Tot Mataró que cobria l’Anada a Ofici de Les Santes i el seu company perquè suposadament haurien insultat els agents anti-avalots dels Mossos d’Esquadra. Els joves, que ja van denunciar els Mossos per vexació, neguen rotundament aquesta versió dels fets.


Cultura,
La doctora Maria Lluïsa Latorre presenta el llibre “Dones invisibles”. L’autora rescata a una cinquantena de dones de tots els temps que van fer grans coses, van crear i innovar com cap home ho havia fet fins aleshores.


Esports,
El Joventut Handbol Mataró té un problema defensiu evident. Les característiques de la plantilla actual han propiciat un canvi de sistema. Els mataronins aposten pel 5:1, deixant en un segon terme el tradicional 6:0. L’equip encara no ha consolidat aquesta transició defensiva i en pateix les conseqüències.

Fecha de publicación: 2011-10-20 09:28:28
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:56 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: