20102011MATÍ

Les universitats, com les del Tecnocampus, són la formula per sortir de la crisi. Així ho ha assegurat el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez que va ser ahir a Mataró per impartir la conferència "Universitat, territori i economia".


El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya obliga lAjuntament de Mataró a tramitar la llicència dun tanatori perquè pugui instal•lar dos forns crematoris.
La sentència tomba els arguments del consistori, que va denegar el permís al•legant que la incineració és una competència "exclusivament municipal".


El nacionalista Jaume Borrell, exalcalde de Sant Cebrià de Vallalta, serà nomenat president del Consorci de Turisme Costa del Maresme aquest migdia. Ahir es va fer, al Consell Comarcal, la constitució de la Junta General del Consorci, de la qual en formen part els 30 ajuntaments del Maresme.


Una seixantena de professionals en seguretat tecnològica de 20 països del món es reuneixen fins divendres al Tecnocampus. Treballen en la millora d’eines de seguretat com els escàners dels aeroports o aparells de detecció de materials perillosos.


Una trentena d’entitats participaran aquest diumenge a la Tercera Mostra d’Entitats de Cerdanyola, que se celebrarà a la plaça 11 de setembre. Aquesta iniciativa té un doble objectiu: d’una banda donar a conèixer la feina feta per cadascuna de les entitats i captar nous associats i, de l’altra, afavorir la interrelació entre les diferents associacions del barri.


Estem davant el fi de l’era Gutenberg, el canvi del paradigma editorial i audiovisual dels mitjans de comunicació. Així ho va assegurar el promotor del projecte +Vilaweb, Vicenç Partal.


Cultura,

La Diada Castellera dels Capgrossos de Mataró es dirà, a partir d’aquest any, “Diada Mariona Galindo Lora”. És l’acte de record i homenatge que els blaus dediquen a la jove castellera morta ara fa cinc anys.


Esports,

El Rugby Club Mataró espera confirmar, durant les properes jornades, l’evolució positiva que va mostrar en la victòria a casa contra el Cornellà. Els mataronins van completar cinc assajos, davant el conjunt del Llobregat, i això els permet sumar un punt de bonificació que podria ser important al final de la temporada.

Fecha de publicación: 2011-10-20 02:27:22
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: