181011vespre

Predisposició de tots els grups municipals a recolzar la proposta d’ordenances, taxes i preus públics de Convergència i Unió.
Cap dels partits ha tancat la porta durant l’espai la tertúlia dels informatius a donar el seu suport al plantejament que el govern ha posat sobre la taula.

Puja un 1,7% el preu del lloguer de pisos a Mataró durant el tercer trimestre de l’any. Segons l’últim informe del portal immobiliari idealista.com, llogar un habitatge a la capital del Maresme costava 8,8 euros el metre quadrat el mes de setembre.

La innovació és un element clau per reactivar l’economia i crear ocupació.
Així s’ha expressat Oriol Amat, catedràtic d’Economia Financera i Conseller de la Comissió Nacional del Mercat de Valors a l’acte d’inauguració oficial del curs acadèmic 2011-2012 de les universitats del Tecnocmpus.

El cap del grup municipal del PP i president local de la formació, José Manuel López, forma part de les llistes del PP català per les eleccions del 20 de novembre. López és el número 22.

La Societat Protectora d’Animals de Mataró, la SPAM, dóna 40 mascotes en adopció durant l’Animaladda, el saló de l’animal abandonat que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi. Aquest saló, de fet, es fa amb la voluntat que les entitats i protectores exposin les seves mascotes perquè puguin ser adoptades.

Cultura,
Música i teatre en temps de crisi és el que ofereix únicament avui i demà la Sala Cabanyes amb l’espectacle “songs for a new world”.
L’espectacle interpretat per 4 actors que expliquen diferents relats sobre la curta, però intensa història dels Estats Units.

Esports,
Un excés de relaxació i una certa falta de motivació. És l’autocrítica que fa el Platges de Mataró després d’encaixar dues derrotes consecutives que han frenat l’eufòria dels primers resultats. L’ascens no serà un camí de roses.

Fecha de publicación: 2011-10-18 13:08:14
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.67 MB | 29:07 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: