181011migdia

Puja un 1,7% el preu del lloguer de pisos a Mataró durant el tercer trimestre de l’any. Segons l’últim informe del portal immobiliari idealista.com, llogar un habitatge a la capital del Maresme costava 8,8 euros el metre quadrat el mes de setembre.


El TecnoCampus acull aquest migdia l’acte d’inauguració oficial del curs acadèmic 2011-2012 dels tres centres universitaris ubicats a l’edifici del Rengle. El conseller de la Comissió Nacional del Mercat de Valors Oriol Amat ha estat l’encarregat d’oferir la lliçó inaugural.


El cap del grup municipal del PP i president local de la formació, José Manuel López, forma part de les llistes del PP català per les eleccions del 20 de novembre. López és el número 22.


La Societat Protectora d’Animals de Mataró, la SPAM, dóna 40 mascotes en adopció durant l’Animaladda, el saló de l’animal abandonat que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi. Aquest saló, de fet, es fa amb la voluntat que les entitats i protectores exposin les seves mascotes perquè puguin ser adoptades.


Cultura,
Reivindicar i a l’hora normalitzar la idea que les persones amb malalties mentals tenen les mateixes capacitats que la resta de persones en el món de l’art. És el principal objectiu del certamen Inspiraciones. La nostra companya Alba Garcia ens en donarà els detalls.


Esports,
Un excés de relaxació i una certa falta de motivació. És l’autocrítica que fa el Platges de Mataró després d’encaixar dues derrotes consecutives que han frenat l’eufòria dels primers resultats. L’ascens no serà un camí de roses.

Fecha de publicación: 2011-10-18 09:32:35
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.82 MB | 29:46 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: