18102011MATÍ

L’oficina social d’atenció integral (OSAI) ha atès pràcticament 15.000 persones en el que portem d’any. Durant l’any passat, l’OSAI va atendre més de 23.000 persones i, segons el regidor de Benestar i Família, Pere Galbany, aquest any s’igualarà i potser es superarà aquesta xifra.


Detingudes 4 persones, dos nois i dues noies d’entre 19 i 21 anys, per la pintada que ha aparegut aquest cap de setmana al tramvia de la plaça Granollers. La policia local els imputa un delicte de danys i ara les diligències s’han traspassat als jutjats de Mataró.


El cap del grup municipal del PP i president local de la formació, José Manuel López, forma part de les llistes del PP català per les eleccions del 20 de novembre. López és el número 22.


Cultura,

Música i teatre en temps de crisi és el que ofereix únicament ahir i avui la Sala Cabanyes amb l’espectacle “songs for a new world”. Un concert dramatitzat que arriba a Mataró de la mà de 4 joves actors de teatre musical.


Esports,

El Club Esportiu Mataró suma la quarta victòria consecutiva superant el Premià de Dalt a casa. Els mataronins van jugar més de mitja hora en inferioritat numèrica per l’expulsió de Landi. El tècnic local, Juan Moscoso, felicita els seus jugadors. El Mataró és cinquè amb 12 punts.

Fecha de publicación: 2011-10-18 01:57:47
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:58 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: