171011vespre

L’oficina social d’atenció integral (OSAI) ha atès pràcticament 15.000 persones en el que portem d’any. Durant l’any passat, l’OSAI va atendre més de 23.000 persones i, segons el regidor de Benestar i Família, Pere Galbany, aquest any s’igualarà i potser es superarà aquesta xifra.

Detingudes 4 persones, dos nois i dues noies d’entre 19 i 21 anys, per la pintada que ha aparegut aquest cap de setmana al tramvia de la plaça Granollers. La policia local els imputa un delicte de danys i ara les diligències s’han traspassat als jutjats de Mataró.

La portaveu de Plataforma de Catalunya a Mataró, Mònica Lora, ocupa el número 4 a la llista per Barcelona per les eleccions del 20 de novembre. La candidatura l’encapçala el president del partit, Josep Anglada.

La Fundació Hospital acull a aquesta hora el lliurament de premis del concurs Inspiraciones. Una iniciativa per acabar amb els estigmes que envolten les malalties mentals i demostrar que aquests pacients poden fer vida normal i convertir-se en creadors. La nostra companya Alba Garcia ens acostarà l’última hora des de la Fundació Hospital.


Cultura,

Música i teatre en temps de crisi és el que ofereix únicament avui i demà la Sala Cabanyes amb l’espectacle “songs for a new world”. Un concert dramatitzat que arriba a Mataró de la mà de 4 joves actors de teatre musical. Sara Pérez és una de les actrius.

Esports,

El Club Esportiu Mataró suma la quarta victòria consecutiva superant el Premià de Dalt a casa. Els mataronins van jugar més de mitja hora en inferioritat numèrica per l’expulsió de Landi. El tècnic local, Juan Moscoso, felicita els seus jugadors.

Fecha de publicación: 2011-10-17 13:16:21
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:01 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: