171011migdia

L’oficina social d’atenció integral (OSAI) atén més 14.700 persones en el que portem d’any. Una situació agreujada per la crisi i que no té una sortida fàcil a curt termini. Avui es commemora el dia internacional per l’eradicació de la pobresa.

Detingudes 4 persones, dos nois i dues noies d’entre 19 i 21 anys, per la pintada que ha aparegut aquest cap de setmana al tramvia de la plaça Granollers. La policia local els imputa un delicte de danys i ara les diligències s’han traspassat als jutjats de Mataró.

L’ajuntament posa en marxa un espai web amb propostes per reduir la generació de residus en diferents àmbits de la nostra vida quotidiana: a casa, a la compra, a les escoles i a l’oficina. L’objectiu és ajudar la ciutadania a disminuir la quantitat de brossa explicant petits canvis d’hàbits, fàcils d’aplicar en el dia a dia.

La falta d’aigua condemna la campanya de bolets al fracàs. Les temperatures altes per a aquesta època de lany i la manca de pluges fan que aquesta temporada de bolets no sigui de les millors que shan viscut.


3000 persones han participat a la 4a edició de la caminada contra el càncer de mama de Maresme Oncològic. L’organització considera que després de 4 anys la caminada contra el càncer de mama que organitza l’entitat comarcal és una activitat plenament consolidada.


Cultura,

Música i teatre en temps de crisi és el que ofereix únicament avui i demà la Sala Cabanyes amb l’espectacle “songs for a new world”. Un concert dramatitzat que arriba a Mataró de la mà de 4 joves actors de teatre musical.


Nova tripleta de 8 pels Capgrossos de Mataró ahir a l’actuació feta al barri de Sants de Barcelona. Els blaus van repetir l’actuació que havien portat a la ciutat comtal el passat dimecres 12 d’octubre.

Esports,

El Club Esportiu Mataró supera totes les adversitats contra el Premià de Dalt i enllaça la quarta victòria consecutiva. L’equip de Juan Moscoso va jugar bona part del partit amb deu homes, per l’expulsió de Landi. Un gol de l’exjugador del Llavaneres, Rubén Romero, a cinc minuts del final, va establir el definitiu 2 a 1.

Fecha de publicación: 2011-10-17 09:06:09
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:58 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: