17102011MATÍ

La falta d’aigua condemna la campanya de bolets al fracàs. Les temperatures altes per a aquesta època de lany i la manca de pluges fan que aquesta temporada de bolets no sigui de les millors que shan viscut.


3000 persones han participat a la 4a edició de la caminada contra el càncer de mama de Maresme Oncològic. L’organització considera que després de 4 anys la caminada contra el càncer de mama que organitza l’entitat comarcal és una activitat plenament consolidada.


L’ajuntament posa en marxa un espai web amb propostes per reduir la generació de residus en diferents àmbits de la nostra vida quotidiana: a casa, a la compra, a les escoles i a l’oficina. L’objectiu és ajudar la ciutadania a disminuir la quantitat de brossa explicant petits canvis d’hàbits, fàcils d’aplicar en el dia a dia.


El PP demana al govern municipal que es posi en contacte amb l’empresa que gestiona els cementiris Els populars pretenen que s’incrementi el nombre d’escales per accedir als nínxols del Cementiri de les Valls De cara la festivitat de Tots Sants.


Cultura,

La Sala Cabanyes signa un conveni amb la delegació a Mataró d’Òmnium Cultural. L’acord es basa en millorar en el rigor de les traduccions que s’ofereixen des de la Sala Cabanyes.


Esports,

El Club Esportiu Mataró supera totes les adversitats contra el Premià de Dalt i enllaça la quarta victòria consecutiva. L’equip de Juan Moscoso va jugar bona part del partit amb deu homes, per l’expulsió de Landi. Un gol de l’exjugador del Llavaneres, Rubén Romero, a cinc minuts del final, va establir el definitiu 2 a 1.

Fecha de publicación: 2011-10-17 02:11:20
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: