141011migdia

El Consell Comarcal del Maresme posa en marxa “construeix el teu projecte professional i coneix les oportunitats laborals al Maresme”.  Un projecte destinat a persones en situació d’atur que té com a objectiu ajudar a trobar motivacions i continuar recercant feina, així com conèixer quines són les possibilitats reals que ofereix actualment el mercat laboral.


L’estat espanyol s’hauria de disculpar pel judici i execució del president Lluís Companys. Així ho va assegurar, ahir, l’advocat i historiador Josep Cruanyes durant l’acte acadèmic d’homenatge al 71è aniversari de la mort de Companys, organitzat per Òmnium Cultural.


La Societat Protectora d’Animals de Mataró, l’SPAM, participa a la setena edició d’Animaladda 2011. Fins diumenge el Palau Sant Jordi acull el saló de l’animal abandonat on les entitats exposen les mascotes perquè puguin ser adoptades.


Cultura,
L’exregidor de cultura, Sergi Penedès, és el nou gerent de la Xarxa Transversal d’activitats culturals, segons ha pogut saber Mataró Ràdio. Un projecte del qual en formen part  14 ciutats mitjanes de Catalunya, entre les quals Mataró, que busca promoure l’intercanvi d’iniciatives culturals entre els municipis que en formen part.


L’actriu mataronina Montse Vellvehí i la coreògrafa Maria Rovira, entre els nominats als Premis Butaca. Els guardons del públic es lliuraran al Teatre Lliure de Montjuic el proper 22 de novembre.Esports,
L’equip juvenil del Club Esportiu Mataró descansa, aquest cap de setmana, després de l’empat a casa contra el Saragossa en el partit disputat dimecres. Moment de fer balanç de les set jornades inicials d’aquesta Divisió d’Honor.

Fecha de publicación: 2011-10-14 08:31:32
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.75 MB | 29:29 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: