141011MATÍ

El rebut mitjà d’un mataroní que pagui impost sobre els vehicles, IBI, brossa i cementiri s’incrementarà una mitjana de 85 euros respecte aquest 2011. En total, un contribuent amb aquestes característiques pagarà un total de 612,97€ en impostos municipals, enlloc dels 527 d’aquest any.


L’ICS, l’Institut Català de la Salut fa pública la licitació de les obres del nou CAP de la Ronda Prim. El passat 3 d’octubre es va publicar la licitació de les obres. Així s’inicia el període perquè les empreses constructores interessades presentin les seves propostes.


L’estat espanyol s’hauria de disculpar pel judici i execució del president Lluís Companys. Així ho va assegurar, ahir, l’advocat i historiador Josep Cruanyes durant l’acte acadèmic d’homenatge al 71è aniversari de la mort de Companys, organitzat per Òmnium Cultural.


Cultura,

El cap de setmana arrenca la programació de “La Xarxa”, la fundació de teatre i dansa per a infants i joves. Una entitat que crea i programa espectacles amb el teatre de text com a base, però, que també s’obre al teatre musical, a la màgia, als pallassos o les titelles.


Els Capgrossos descarreguen castells de 8 a l’actuació que van fer ahir al barri de les Corts de Barcelona. 3/8, 2/8f i 4/8 construccions que els blaus van portar a la capital catalana, on van actuar amb els Sagals d’Osona i els Castellers de Barcelona.


Esports,

L’empat contra el Saragossa serà el punt d’inflexió d’un equip que s’acabarà consolidant a la Divisió d’Honor i que aconseguirà la permanència a la categoria. Ho assegura L’entrenador del juvenil del Club Esportiu Mataró, Abel Mourelo, després del 2 a 2 a casa amb el conjunt aragonès. La Divisió d’Honor Juvenil s’atura ara fins l’últim cap de setmana d’aquest mes.

Fecha de publicación: 2011-10-14 02:38:12
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: