13102011MATÍ


L’ICS, l’Institut Català de la Salut fa pública la licitació de les obres del nou CAP de la Ronda Prim. El passat 3 d’octubre es va publicar la licitació de les obres. Així s’inicia el període perquè les empreses constructores interessades presentin les seves propostes.


El PSC posa les condicions per donar suport a les ordenances fiscals que presenti el govern de Joan Mora. El cap del grup municipal del PSC Joan Antoni Baron estableix 3 requisits perquè la seva formació hi doni suport.


Més del 60 per cent dels empresaris del Maresme consideren que la situació econòmica de la comarca empitjorarà encara més d’aquí a final d’any. És la principal conclusió del darrer estudi que ha publicat l’empresa de serveis jurídics i econòmics Advisòria.La botifarrada a la Hispanitat, que organitzen els Maulets, arriba aquest any a la seva 16ena edició amb la intenció de duplicar la participació de l’any passat. D’altra banda, les JERC també fan una acció, a partir de les 5 de la tarda a la Plaça de Santa Anna s’instal•larà una carpa en defensa de la catalanitat del país.


L’exregidora socialista Ana Maria Barrera serà, finalment, primera suplent al Senat espanyol a les eleccions generals que s’han de celebrar el proper 20 de novembre. Tot i que es mostra satisfeta, Barrera reconeix que només una causa de força major la convertiria en senadora la propera legislatura.Cultura,

La revista Valors modernitza la seva imatge i introdueix nous continguts. A més a més dels tradicionals monogràfics, també incorporarà entrevistes, reportatges d’actualitat i retrats de personatges. Joan Salicrú és el co-director de la revista Valors.


Esports,

El Mataró Quadis de waterpolo comença la lliga amb un cop d’autoritat. Victòria per 7 a 6 dels mataronins davant el Terrassa, un dels equips més potents de la Divisió d’Honor. Àlex Codina, amb 3 gols, va ser el referent ofensiu del conjunt que entrena Betu Fernández.

Fecha de publicación: 2011-10-13 02:30:03
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: