Entrevista a Manel Fernández (Advisòria)

Més del 60% dels empresaris del Maresme consideren que la situació econòmica de la comarca empitjorarà encara més d’aquí a final d’any. És la principal conclusió del darrer estudi que ha publicat l’empresa de serveis jurídics i econòmics Advisòria. Una enquesta que la companyia ha fet als empresaris i autònoms de la comarca de la que es desprèn que la situació econòmica mundial, la proximitat de les eleccions generals o les declaracions que han fet els darrers dies els responsables del Fons Monetari Internacional (FMI) i el Banc Central Europeu (BCE) han influït directament en la visió que tenen els empresaris del Maresme.

En aquest sentit, Fernández considera que per més anàlisis que es facin, la situació global i les conseqüències de la crisi internacional afecten i empitjoren directament a l’economia de la comarca. Precisament aquesta qüestió ha portat als empresaris a instal•lar-se en un clima de desconfiança que no troba solucions als problemes a curt termini.


De tota manera, i malgrat la situació, des d’Advisòria han constatat que malgrat l’entorn desfavorable per la continuïtat de moltes empreses, hi ha companyies que estan tirant endavant. Empreses que han aconseguit organitzar-se i continuar creixent. Això sí, el preu és alt perquè resisteixen a cop de reduir marges de benefici, costos -per tant reduint treballadors- i donant facilitats als seus clients per continuar funcionant.

Fecha de publicación: 2011-10-11 07:26:41
Calidad del audio: khz, bitrate:
Descargar podcast (0 kb | minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: