11102011MATÍ

La recuperació econòmica, la sortida de la crisi i la creació d’ocupació són les màximes prioritats del Partit Popular de Catalunya. És el que va assegurar ahir al matí a Mataró, Maria Llanos de Luna, diputada del PP al Parlament de Catalunya, durant la visita que va fer a les instal•lacions del Consell Comarcal.


Formar professionals en el camp de les noves tecnologies de la informació, la comunicació i els audiovisuals. Aquest és l’objectiu de l’escola tecnooficis que ahir va celebrar la cerimònia de cloenda.


Multitudinari comiat al Pare Joan ahir a la tarda a l’Església de Santa Anna. Escolapis, professors, alumnes, exalumnes, pares i mares i mataronins es van aplegar per donar l’últim adéu a l’estimat sacerdot escolapi.


Un jove de 18 anys ingressa a presó després d’haver estat detingut per un robatori amb força en un domicili habitat. El jutjat d’instrucció número 2 de Mataró va decretar presó per al detingut que havia sostret aparells d’electrònica, dos telèfons mòbils i una cartera.  


Cultura,

“El Mikado” torna a la Sala Cabanyes per recrear, en una segona temporada, l’ambient del Japó clàssic. L’èxit que va viure a l’escenari mataroní a la temporada anterior i més de 120 anys en escena avalen aquest muntatge.


Esports,

El Club Esportiu Mataró s’ha situat a la zona tranquil•la de la classificació després de sumar la tercera victòria consecutiva, l’última al camp de la Penya Morera per 1 a 2. Els mataronins van tenir ocasions suficients per acabar golejant, però no les van aprofitar. És el que lamenta el seu entrenador, Juan Moscoso.

Fecha de publicación: 2011-10-11 02:39:01
Calidad del audio: khz, bitrate:
Descargar podcast (0 kb | minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: