101011vespre

Formar professionals en el camp de les noves tecnologies de la informació, la comunicació i els audiovisuals.
Aquest és l’objectiu de l’escolatecnooficis que avui ha celebrat la cerimònia de cloenda.

Conscienciar a  tota la població sobre els trastorns mentals i donar veu a aquells que pateixen aquestes malalties. Són els objectius del Dia Mundial de la Saluta Mental que es commemora avui 10 d’octubre.

Multitudinari comiat al Pare Joan aquesta tarda a l’Església de Santa Anna. Escolapis, professors, alumnes, exalumnes, pares i mares i mataronins s’han aplegat per donar l’últim adéu a l’estimat sacerdot escolapi.

La recuperació econòmica, la sortida de la crisi i la creació d’ocupació són les màximes prioritats del Partit Popular de Catalunya.
És el que ha assegurat aquest matí a Mataró, Maria Llanos de Luna, diputada del PP al Parlament de Catalunya, durant la visita que ha fet a les instal•lacions del Consell Comarcal

Un jove de 18 anys ingressa a presó després d’haver estat detingut per un robatori amb força en un domicili habitat.
El jutjat d’instrucció número 2 de Mataró va decretar presó per al detingut que havia sostret aparells d’electrònica, dos telèfons mòbils i una cartera. 

Cultura,
“El Mikado” torna a la Sala Cabanyes per recrear, en una segona temporada, l’ambient del Japó clàssic. L’èxit que va viure a l’escenari mataroní a la
temporada anterior i més de 120 anys en escena avalen aquest muntatge.
Escoltem el director, Marc Molina


Esports,
El Club Esportiu Mataró enllaça la tercera victòria consecutiva, dues de les quals fora de casa, després de superar la Penya Morera per 1 a 2. Landi, que marca per tercer partit consecutiu, i Cristian Martín, van ser els autors dels gols al camp de Badalona. Els mataronins van tenir ocasions suficients per acabar golejant, però no les van aprofitar. És el que lamenta el seu entrenador, Juan Moscoso.

Fecha de publicación: 2011-10-10 13:05:44
Calidad del audio: khz, bitrate:
Descargar podcast (0 kb | minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: