101011migdia

Formar professionals en el camp de les noves tecnologies de la informació, la comunicació i els audiovisuals.
Aquest és l’objectiu de l’escola
tecnooficis que avui ha celebrat la cerimònia de cloenda.

Conscienciar a  tota la població sobre els trastorns mentals i donar veu a aquells que pateixen aquestes malalties. Són els objectius del Dia Mundial de la Saluta Mental que es commemora avui 10 d’octubre.

Mor el pare Joan Herrero als 81 anys d’edat. Fill adoptiu de la ciutat de Mataró des de 1998, l’any 2002 va rebre la Creu de Sant Jordi, pel conjunt de la tasca pedagògica que havia fet des de la capital del Maresme.

La recuperació econòmica, la sortida de la crisi i la creació d’ocupació són les màximes prioritats del Partit Popular de Catalunya.
És el que ha assegurat aquest matí a Mataró, Maria Llanos de Luna, diputada del PP al Parlament de Catalunya, durant la visita que ha fet a les instal•lacions del Consell Comarcal


Un jove de 18 anys ingressa a presó després d’haver estat detingut per un robatori amb força en un domicili habitat.
El jutjat d’instrucció número 2 de Mataró va decretar presó per al detingut que havia sostret aparells d’electrònica, dos telèfons mòbils i una cartera. 

Cultura,
La Sala Cabanyes recupera aquest dimecres el musical El Mikado. Una opereta còmica de Gilbert i Sullivan, ambientada en un poblet del Japó que es va estrenar per primer cop el 1885 a Londres.

Esports,
El Club Esportiu Mataró enllaça la tercera victòria consecutiva, dues de les quals fora de casa, després de superar la Penya Morera per 1 a 2. Landi, que marca per tercer partit consecutiu, i Cristian Martín, van ser els autors dels gols al camp de Badalona.

Fecha de publicación: 2011-10-10 08:07:25
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.84 MB | 29:54 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: