10102011MATÍ

La segona biblioteca pública de Mataró, la de l’Escorxador, podria estar enllestida el segon semestre de l’any que ve. La voluntat del govern municipal és que l’equipament pugui començar a funcionar el més aviat possible.


L’ajuntament instarà a la Generalitat a incloure una partida pressupostària als números de l’any vinent per què pugui començar a construir l’escola Joan Coromines. Així ho va aprovar el ple dijous passat. L’alcalde, Joan Mora, reconeix que la voluntat del govern és que les obres de construcció del Joan Coromines passin a formar part dels pressupostos del 2012.


Mor el pare Joan Herrero als 81 anys d’edat. Fill adoptiu de la ciutat de Mataró des de 1998, l’any 2002 va rebre la Creu de Sant Jordi, pel conjunt de la tasca pedagògica que havia fet des de la capital del Maresme.


Dos estudis elaborats entre els pacients dels Centres d’Assistència Primària (CAP) de Mataró posen bona nota als metges que els atenen habitualment. Es tracta de dos informes que s’han fet en paral•lel als ambulatoris de la Riera i la Ronda Prim on es preguntava als usuaris pel seu metge de família.


La fase final del Mundial de Rugbi es pot seguir des des d’aquest cap de setmana al Bar del local dels Capgrossos. L’afició de part de la colla castellera per aquest esport ha estat l’impuls definitiu per què els amants d’aquest esport puguin gaudir-ne a la ciutat.


Cultura,

Aquest cap de setmana es celebren les 48 hores Open Puig i Cadafalch, una iniciativa emmarcada en la celebració del Premi Puig i Cadafalch, que arriba a la seva dotzena edició. Tant ahir dissabte com avui diumenge es fan jornades de portes obertes per conèixer l’arquitectura de la ciutat, de manera gratuïta a través de visites guiades, recorreguts i altres actes complementaris.


Esports,

El Club Esportiu Mataró enllaça la tercera victòria consecutiva, dues de les quals fora de casa, després de superar la Penya Morera per 1 a 2. Landi, que marca per tercer partit consecutiu, i Cristian Martín, van ser els autors dels gols al camp de Badalona.

Fecha de publicación: 2011-10-10 02:45:32
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: