070711vespre

El govern pateix una reestructuració de dalt a baix amb l’adéu de Martínez. Els moviments de regidories afecten sobretot a Pere Galbany i a Joaquim Fernández.

El ple va acomiadar ahir al vespre al regidor del govern Marcel Martínez, que va renunciar a la seva acta per problemes de salut. Martínez ha estat al càrrec aquests darrers 3 mesos de les regidories deducació i cultura, de lIMAC i lIME i ha exercit de segon tinent dalcalde.

Acord per aprovar inicialment una modificació a la normativa que restringeix més la instal•lació de prostíbuls de grans dimensions a la ciutat. El partit majoritari de l’oposició, el PSC, ha recolzat amb fermesa aquesta nova normativa plantejada pel nou govern municipal.

El ple aprova dues propostes per demanar a la Generalitat una sanitat de qualitat i en contra dels perjudicis de les retallades a Mataró. El document base de la proposta ha estat redactat per  la coordinadora en defensa de la sanitat pública de Mataró i el Maresme.

Crear sinèrgies i obrir noves oportunitats de negoci. Aquests són els objectius de la trobada que s’ha celebrat aquest matí al Centre de Valorització de Residus, en la que han participat empreses de base tecnològica i enginyers Industrials, tant catalans com francesos.

Cultura,
El Museu de Mataró s’omple per acollir les obres dels cinc guardonats en l’edició 2009 del  Premi d’Art Bienal Torres-Garcia. L’Associació Sant Lluc per l’Art els obre ara les portes del Museu perquè tots cinc puguin mostrar a Mataró al seva obra més recent.


Esports,

El Club Esportiu Mataró comença a mostrar símptomes de millora després d’un inici de competició accidentat. Les victòries contra l’Arrabal-Calaf i el Lloreda han calmat la situació, però la reacció mataronina podria seguir creixent si aquest cap de setmana el conjunt que entrena Juan Moscoso és capaç d’arrencar una victòria del camp de la Penya Morera.

Fecha de publicación: 2011-10-07 13:04:14
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.83 MB | 29:51 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: