071011matí

Acord per aprovar inicialment una modificació a la normativa que restringeix més la instal·lació de prostíbuls de grans dimensions a la ciutat. El ple ha aprovat aquest canvi en la regulació amb els vots a favor del govern, del PSC i Plataforma per Catalunya i l’abstenció de la resta de formacions, PP, ICV i CUP.

El ple aprova dues propostes per demanar a la Generalitat una sanitat de qualitat i en contra dels perjudicis de les retallades a Mataró. D’una banda una d’elles presentada conjuntament PSC, ICV i la CUP i a la que hi ha votat a favor PxC, i tan el govern com el PP l’han recolzat parcialment.

El ple va acomiadar ahir al vespre al regidor del govern Marcel Martínez, que va renunciar a la seva acta per problemes de salut. Martínez ha estat al càrrec aquests darrers 3 mesos de les regidories deducació i cultura, de lIMAC i lIME, i ha exercit de segon tinent dalcalde. Els elogis i els aplaudiments van acompanyar lúltima sessió de Martínez a la cadira de regidor.

Les retallades de la sanitat centren l’inici del congrés de metges de medicina primària que es celebra al Tecnocampus.  La convenció reuneix a Mataró més de 300 metges i altres professionals del camp de la sanitat que treballen en Atenció Primària.
 
Cultura,
El Museu de Mataró s’omple per acollir les obres dels cinc guardonats en l’edició 2009 del  Premi d’Art Bienal Torres-Garcia. L’Associació Sant Lluc per l’Art els obre ara les portes del Museu perquè tots cinc puguin mostrar a Mataró la seva obra més recent.

Esports,
El Platges de Mataró ha començat la lliga amb tres victòries consecutives i domina amb autoritat la categoria de Copa Catalunya. De totes maneres, el seu tècnic, Quique Spà, fa una crida a la humilitat i assegura que encara no s’han posicionat com a candidats a l’ascens.

Fecha de publicación: 2011-10-07 04:10:05
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.84 MB | 29:53 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: