061011vespre

Ple d’octubre aquest vespre...
Una sessió en la què el nou govern sotmetrà a votació la proposta d’una nova normativa més dura que la present.
Un text que segons informa l’Agència Catalana de Notícies sestableix que els nous bordells no podran ser més grans de 500 m²

Marcel Martínez renuncia a la seva acta de regidor al ple d’aquest vespre .
En aquests darrers 3 mesos ha estat al capdavant de les àrees de cultura i educació, ha presidit l’IMAC i l’IME i també ha exercit com a segon tinent d’alcalde.

Les retallades en l’àmbit de la sanitat protagonitzaran dues propostes dels grups de l’oposició
Al mateix temps a davant de l’ajuntament, la coordinadora en defensa de la Sanitat pública de Mataró i el Maresme ha convocat una concentració de rebuig als ajustos econòmics

Les retallades de la sanitat centren l’inici del congrés de metges de medicina primària que es celebra al Tecnocampus.  La convenció reuneix, avui i demà a Mataró, a més de 300 metges i altres professionals del camp de la sanitat que treballen en Atenció Primària.

Els alumnes de 3r i 4art d’ESO i de Batxillerat de la majoria dels Instituts d’Ensenyament Secundari de Mataró (IES) secunden avui la vaga general convocada pel sindicat d’estudiants. Els alumnes del Satorras, Damià Campeny, Pla d’en Boet i Thos i Codina no han anat majoritàriament a classe.

Cultura,

El Museu de Mataró s’omple per acollir les obres dels cinc guardonats en l’edició 2009 del  Premi d’Art Bienal Torres-Garcia.
L’Associació Sant Lluc per l’Art els obre ara les portes del Museu perquè tots cinc puguin mostrar a Mataró al seva obra més recent.

Esports,

El Platges de Mataró ha començat la lliga amb tres victòries consecutives i domina amb autoritat la categoria de Copa Catalunya. De totes maneres, el seu tècnic, Quique Spà, fa una crida a la humilitat i assegura que encara no s’han posicionat com a candidats a l’ascens.

Fecha de publicación: 2011-10-06 14:11:12
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.81 MB | 29:46 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: