061011migdia

Les retallades de la sanitat centren l’inici del congrés de metges de medicina primària que es celebra al Tecnocampus.  La convenció reuneix, avui i demà a Mataró, a més de 300 metges i altres professionals del camp de la sanitat que treballen en Atenció Primària.


Els alumnes de 3r i 4art d’ESO i de Batxillerat de la majoria dels Instituts d’Ensenyament Secundari de Mataró (IES) secunden avui la vaga general convocada pel sindicat d’estudiants. Els alumnes del Satorras, Damià Campeny, Pla d’en Boet i Thos i Codina no han anat majoritàriament a classe.
 

L’Ajuntament acull aquest vespre el ple del mes d’octubre. Repassarem els punts més importants: la dimissió de Marcel Martínez, les preguntes de l’oposició sobre les retallades sanitàries, entre altres.


Precisament sobre aquesta sessió...

Per primera vegada el ple es podrà seguir a través d’internet. L’emissió en proves es realitzarà en sistema “streaming”, que permet veure els continguts de vídeo sense necessitat de ser descarregats.


Cultura,

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra estrena guia de lectura. En aquesta edició està dirigida als lectors més joves i porta per títol “Començar, continuar endavant!”.


Esports,

El Platges de Mataró ha començat la lliga amb tres victòries consecutives i domina amb autoritat la categoria de Copa Catalunya. De totes maneres, el seu tècnic, Quique Spà, fa una crida a la humilitat i assegura que encara no s’han posicionat com a candidats a l’ascens.

Fecha de publicación: 2011-10-06 08:38:34
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:57 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: