06102011MATÍ

El Corte Inglés ha presentat a la OGE, l’Oficina de Gestió Empresarial de la Generalitat el projecte de Mataró per poder obtenir la llicència comercial. Un permís que ha dobtenir abans de disposar de la llicència municipal urbanística dobres.


El Tecnocampus de Mataró acollirà el 23è congrés anual de metges de família catalans.
La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària reunirà a la capital del Maresme 300 metges i metgesses que treballen a l’Atenció Primària catalana, principalment als ambulatoris.


La decisió de presentar concurs de creditors i iniciar el procés per tancar el GIMM ha estat una decisió duríssima. Són les paraules del president de l’Associació GIMM, Miquel Guardiola, davant de la desaparició de l’entitat que presideix. 


Cultura,

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra estrena guia de lectura. En aquesta edició està dirigida als lectors més joves i porta per títol “Començar, continuar endavant!”.


Esports,

El Rugby Club Mataró passa pàgina de la primera derrota en l’estrena a la lliga, 69 a 0 al camp del Sitges, i ja pensa en el debut a casa davant la seva afició. Malgrat la contundent pallissa encaixada al Garraf, els mataronins prefereixen fer una lectura positiva del partit. Diumenge que ve els mataronins reben el Cornellà al Municipal del Camí del Mig.

Fecha de publicación: 2011-10-06 02:56:47
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: