05102011MIGDIA

El Corte Inglés ha presentat a la OGE, l’Oficina de Gestió Empresarial de la Generalitat el projecte de Mataró per poder obtenir la llicència comercial. Un permís que ha dobtenir abans de disposar de la llicència municipal urbanística dobres.


La decisió de presentar concurs de creditors i iniciar el procés per tancar el GIMM ha estat una decisió duríssima. Són les paraules del president de l’Associació GIMM, Miquel Guardiola, davant de la desaparició de l’entitat que presideix. 


El GIMM, el Grup d’Invàlids de Mataró i el Maresme ha presentat concurs de creditors i està en procés de liquidació. Ni l’associació ni la fundació han pogut superar els greus problemes econòmics pels quals passava l’entitat.


Marcel Martínez dimiteix dels seus càrrecs al govern. Tal i com avançava ahir al vespre el portal capgros.com Martínez presentarà la renuncia a la seva acta de regidor al ple d’aquest dijous. En aquests darrers 3 mesos ha estat al capdavant de les àrees de cultura i educació, ha presidit l’IMAC i l’IME i també ha exercit com a segon tinent d’alcalde.


L’atur torna a créixer a Mataró. Durant el mes de setembre s’han quedat sense feina gairebé 300 persones a la capital del Maresme i la xifra d’aturats ascendeix fins als 13.595. La variació respecte l’any anterior és de 1140 persones respecte el setembre de 2010.


Cultura,

La societat catalana necessita fermesa i maduresa per afrontar el futur de Catalunya. Així ho va assegurar la Presidenta de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana del Maresme, Juliana Bacardit, en una entrevista al Suplement de l’Informatiu, emmarcada en l’arribada a Mataró de la 11ena edició del Correllengua.


Esports,

El Rugby Club Mataró passa pàgina de la primera derrota en l’estrena a la lliga, 69 a 0 al camp del Sitges, i ja pensa en el debut a casa davant la seva afició. Malgrat la contundent pallissa encaixada al Garraf, els mataronins prefereixen quedar-se amb una lectura positiva del partit.

Fecha de publicación: 2011-10-05 09:09:31
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: