05102011MATÍ

El GIMM, el Grup d’Invàlids de Mataró i el Maresme ha presentat concurs de creditors i està en procés de liquidació. Ni l’associació ni la fundació han pogut superar els greus problemes econòmics pels quals passava l’entitat.


Marcel Martínez dimiteix dels seus càrrecs al govern. Tal i com avançava ahir al vespre el portal capgros.com Martínez presentarà la renuncia a la seva acta de regidor al ple d’aquest dijous. En aquests darrers 3 mesos ha estat al capdavant de les àrees de cultura i educació, ha presidit l’IMAC i l’IME i també ha exercit com a segon tinent d’alcalde.L’atur torna a créixer a Mataró. Durant el mes de setembre s’han quedat sense feina gairebé 300 persones a la capital del Maresme i la xifra d’aturats ascendeix fins als 13.595. La variació respecte l’any anterior és de 1140 persones respecte el setembre de 2010.Ahir va començar a TCM un curs per a emprenedors i empresaris que vulguin fer créixer les seves empreses. “Vendre i cooperar amb èxit” són un seguit de sessions organitzades des del servei d’empresa del parc tecnològic, aprofitant una ajuda del ministeri d’indústria.Albert Butron, de 22 anys, és el nou president de les noves generacions (NNGG) del Partit Popular de Mataró. La junta local de les joventuts dels populars va renovar la seva junta en una assemblea celebrada dissabte passat.Cultura,

La societat catalana necessita fermesa i maduresa per afrontar el futur de Catalunya. Així ho va assegurar la Presidenta de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana del Maresme, Juliana Bacardit, en una entrevista al Suplement de l’Informatiu, emmarcada en l’arribada a Mataró de la 11ena edició del Correllengua.


Esports,

Els organitzadors del triatló Challenge Barcelona-Maresme ja treballen en la cursa de l’any que ve, després de valorar amb bona nota la qualitat competitiva d’aquesta tercera edició i el creixement qualitatiu que està experimentant la prova. Clemente Alonso, en categoria masculina, i Michelle Mitchell, en la femenina, van guanyar la tercera edició del triatló Barcelona-Maresme.

Fecha de publicación: 2011-10-05 02:30:13
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: