04102011MATÍ

La crisi condiciona la integració dels nouvinguts a Mataró. Així ho va assegurar el cap del Servei de Nova Ciutadania de l’Ajuntament, Josep Palacios, durant el tancament de jornades sobre mutilació genital femenina.


La sensibilització, la formació i la prevenció són els punts bàsics que poden ajudar a evitar casos de mutilació genital femenina. Són 3 dels punts en els que es centren les jornades sobre mutilació genital femenina que durant tot el dia d’avui es duen a terme al Centre Cívic del Pla d’en Boet.


Destinar les antigues pistes de conduir a usos socials de l’Iluro Hoquei Club Mataró. Aquesta és la proposta de resolució que presentarà el PSC al proper ple municipal.


Més d’una trentena de comerços del carrer Sant Benet tornaran a sortir aquest cap de setmana al carrer per donar a conèixer l’oferta comercial d’aquest sector. Des de les 7 del matí, el carrer quedarà tallat al trànsit per acollir la varietat comercial que mostraran els botiguers a la segona edició de “Sant Benet a cel obert”.


Cultura,

Els Capgrossos de Mataró tornen a convertir en plaça de 9, la de la Paeria de Lleida. A l’actuació que van fer ahir a la “Festa de Tardor” de la capital de la terra ferma els blaus van descarregar el 4 de 9 amb folre, el 3 de 8 i la torre de 8 amb folre.


Esports,

El juvenil del Mataró creix en experiència i autoestima després de la derrota mínima, a casa, contra el Barça. Els mataronins van jugar de tu a tu contra un dels equips més potents d’Europa d’aquesta categoria i el tècnic local, Abel Mourelo, es mostra molt satisfet amb l’evolució del seu equip. El Mataró prepara aquesta setmana el partit que dissabte jugarà al camp de la Damm.

Fecha de publicación: 2011-10-04 01:52:38
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: