031011migdia


La sensibilització, la formació i la prevenció són els punts bàsics que poden ajudar a evitar casos de mutilació genital femenina. Són 3 dels punts en els que es centren les jornades sobre mutilació genital femenina que durant tot el dia d’avui es duen a terme al Centre Cívic del Pla d’en Boet.


ICV és la formació nítida de l’esquerra actual i anem a Madrid amb ganes de plantar cara. El número 1 de la formació al Congrés, Joan Coscubiela assegura que la prioritat és convèncer a la ciutadania “desafectada” que hi ha altres opcions per afrontar el futur econòmic i polític d’Espanya.

Destinar les antigues pistes de conduir a usos socials de l’Iluro Hoquei Club Mataró. Aquesta és la proposta de resolució que presentarà el PSC al proper ple municipal.


Més d’una trentena de comerços del carrer Sant Benet tornaran a sortir aquest cap de setmana al carrer per donar a conèixer l’oferta comercial d’aquest sector.
Des de les 7 del matí, el carrer quedarà tallat al trànsit per acollir la varietat comercial que mostraran els botiguers a la segona edició de “Sant Benet a cel obert”.


Cultura,

Els Capgrossos de Mataró tornen a convertir en plaça de 9, la de la Paeria de Lleida. A l’actuació que van fer ahir a la “Festa de Tardor” de la capital de la terra ferma els blaus van descarregar el 4 de 9 amb folre, el 3 de 8 i la torre de 8 amb folre.


Esports,

El juvenil del Club Esportiu Mataró planta cara al Barça i només perd per la mínima, 0 a 1, contra el líder i vigent tricampió de la Divisió d’Honor. Un gol de Cristian Herrera, en el temps afegit de la primera part, va ser suficient pel conjunt blaugrana. Els mataronins, per la seva part, van mostrar que tenen potencial per competir contra qualsevol rival de la màxima categoria.

Fecha de publicación: 2011-10-03 13:06:05
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: