03102011MATÍ

ICV és la formació nítida de l’esquerra actual i anem a Madrid amb ganes de plantar cara. El número 1 de la formació al Congrés, Joan Coscubiela assegura que la prioritat és convèncer a la ciutadania “desafectada” que hi ha altres opcions per afrontar el futur econòmic i polític d’Espanya.


“Un crit”una escultura de ferro recorda la figura de Pep Manté al Parc de Rocafonda. Un regal a la ciutat, per tal de mantenir vius els principis de vida que van caracteritzar la trajectòria de Pep Manté: la llibertat, la justícia i la solidaritat.


Comença la campanya de la grip estacional d’aquesta temporada. Fins el proper 30 de novembre els Centres d’Atenció Primària dispensaran la vacuna.


L’espai l’Arquera acull la primera edició de l’Oktobertfest que es fa a Mataró, fins la setmana vinent. L’Oktoberfest és la festa popular més gran d’Alemanya i una de les més grans del món.


Cultura,

Neixen les 48 hores Open Puig i Cadafalch.Una iniciativa emmarcada en la celebració del Premi Puig i Cadafalch, que arriba a la seva dotzena edició, i la Mostra d’Arquitectura del Maresme.


Esports,

El juvenil del Club Esportiu Mataró planta cara al Barça i només perd per la mínima, 0 a 1, contra el líder i vigent tricampió de la Divisió d’Honor. Un gol de Cristian Herrera, en el temps afegit de la primera part, va ser suficient pel conjunt blaugrana. Els mataronins, per la seva part, van mostrar que tenen potencial per competir contra qualsevol rival de la màxima categoria.

Fecha de publicación: 2011-10-03 04:44:42
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: