0101011 Informatiu MIGDIA dissabte

La Challenge Barcelona Maresme arriba aquest cap de setmana a la comarca. Més de 1.100 atletes participen en aquest esdeveniment esportiu que canvia durant tot el diumenge la mobilitat d’aquest territori, entre Calella i El Masnou.

La tercera edició de la Challenge obligarà a tallar un cop més la Nacional 2 des de les dos quarts de set del matí fins dos quarts de set de la tarda. Tal i com ja s’ha fet en altres ocasions en motiu d’aquesta competició esportiva, l’autopista serà gratuïta.

Comença la campanya de la grip estacional d’aquesta temporada. Des d’avui fins el proper 30 de novembre els Centres d’Atenció Primària dispensaran la vacuna.

L’exregidora socialista, Ana Maria Barrera, candidata del PSC del Maresme per formar part de les llistes del partit de cara a les eleccions generals del 20 de novembre. Joan Rangel, actual delegat del govern a Catalunya i Barrera són candidats de la comarca que aspiren a formar part de la candidatura que encapçala Carme Chacon.

Estimular la creació d’empreses promogudes per joves emprenedors facilitant l’accés a un finançament sense avals amb l’única garantia del projecte empresarial. Aquest és l’objectiu de la línia de finançament que ha presentat aquest matí l’AIJEC, l’Associació de Joves Emprenedors.

Cultura,

El Centre de Creació Contemporània de Can Xalant continua rebent artistes internacionals que fan estades a l’equipament per treballar en els seus projectes. A hores d’ara, dos artistes procedents de Calcuta a la Índia i de Budapest, la capital d’Hongria han arribat els darrers dies.

Esports,

Mataró-Barça. El Municipal del Carles Padrós acull diumenge, a 2/4 de set, un partit de la Divisió d’Honor Juvenil que els bons aficionats mataronins al futbol no es poden perdre. L’equip blaugrana arriba a la cita després de golejar l’Olympique de Marsella, 4 a 1, en partit del Next Generation Tournament, una mena de Champions juvenil.

Fecha de publicación: 2011-10-01 08:53:14
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: